Hoe schitter jij?

Loop je er soms tegenaan dat je eigenlijk niet meer zo goed weet wat er van je verwacht wordt? Het lijkt alsof er op iedere plaats waar je bent wat anders van je verwacht wordt, op school door je docenten, thuis door je ouders, bij je vrienden, bij het sporten en ga zo maar door ….

Iedereen lijkt wat van je te willen en het voelt eigenlijk als ‘moeten’. Ben je verdwaalt van je eigen ik, ben je vergeten dat jij de ster van je eigen leven bent? Weet dat je gewoon goed bent zoals je bent, met al je talenten, kwaliteiten en uitdagingen.

Heb jij het gevoel dat er meer mogelijk is voor jou en weet je op dit moment even niet hoe? Is het een idee om samen op zoek te gaan naar hoe jij opnieuw kunt gaan schitteren vanuit alles wat jij in je hebt?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *